lauantai 10. kesäkuuta 2017

Hallituksen kesätervehdys

Hallo alle!

Hallistuslaiset ovat aloittaneet ansaitun kesänvieton hyvillä mielin. Ennen kaikkea olemme iloisia kaikesta, mitä olemme saaneet aikaan tällä porukalla, ja lisää on tulossa syksyllä! Pidemmittä puheitta, on aika antaa jokaisen hallituslaisen kertoa kesän suunnitelmista.

Tässä yksi vuoden kohokohdista,nimittäin
Kinder-kakku Ablautin vappupiknikiltä!


Allekirjottanut sai vielä viime metreillä töitä kesäksi, joten kesä menee osittain töiden parissa. Muilta osin aion rentoutua, nauttia (toivottavasti) auringosta ja syödä jätskiä. Haluan myös tutustua enemmän Joensuuhun ja mikäs sen parempi tapa siihen kuin pyöräily! :) Talviturkin haluaisin heittää Saimaaseen kotipaikkakunnallani mutta edellisellä vierailulla en sitä kylmyyttä vielä uskaltanut kohdata. :D Ensimmäinen yliopistovuosi oli aivan mahtava, ja syksyä maltan odottaa nipin napin tämän kesän verran. :)

Mukavaa kesää kaikille!

LG
Saara


Hallöchen alle!

Minun kesäni menee, kuten kaikki edellisetkin kesäni, kaupan kassalla kotipaikkakunnallani Valtimolla. Tämä taitaa olla jo viides peräkkäinen kesäni samaisella kassalla, mutta tässä kesässä on se haikea puoli, että se jää todennäköisesti viimeiseksi tässä kesätyöpaikassa. Ensi lukuvuosi alkaa olla jo viimeisiä opiskeluvuosiani, joten seuraava kesä sitten meneekin todennäköisesti harjoittelun merkeissä.
 Töiden lisäksi aion tietenkin rentoutua: nauttia lämpimistä kesäpäivistä, ottaa aurinkoa, syödä paljon jäätelöä, kuntoilla, lukea kirjoja ja kirjoittaa. Onhan tuota tullut kuitenkin jo suunniteltua, että tekisin vähän itseopiskelua töiden ohessa, ja elokuussa töiden loputtua meinasin viettää ”lomani” gradua kirjoittamalla. Eli tekemistä riittää taas tällekin kesää :D Kaiken tämän vastapainoksi kesä tuo mukanaan hyvän ystävän valmistujaiset, perinteisen IKEA-reissun, Sotkamon Jymyn pesäpallopelissä vierailun ja tänä kesänä aion ehdottomasti toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja käydä Linnanmäellä pitkästä aikaa! Odotan kesää erittäin innolla ja toivon, että myös teillä on mukavia kesäsuunnitelmia! :)

Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille!

-Sini


Hallo!

Vihdoinkin on raskas ja työntäyteinen lukuvuosi ohitse ja pääsee kesäloman viettoon. Vaikka kesätöitä en saanutkaan, ei kesä tule menemään pelkästään laiskotellessa, sillä olen lähdössä kesäkuun puolivälissä Saksaan, Dresdeniin, suorittamaan kieliharjoitteluani. Tämä on vasta ensimmäinen kerta kun käyn Saksassa (!), ja odotukset reissua kohtaan ovatkin tästä syystä erittäin korkealla. Myös juhannus tulee siis vietettyä Saksassa, joten räntäsade tuskin ainakaan tulee pilaamaan keskikesän viettoa...
Loppukesälle ei ole vielä tarkempia suunnitelmia, varmaan tulee ainakin mökkeiltyä ja valmistauduttua henkisesti kandin kirjoittamiseen ja muihin kouluhommiin, jotka taas ensi syksynä vyöryvät päälle.

Rentouttavaa kesää kaikille!

-Antero


Hallo!

Tästä kesästä on tarkoitus tulla paras kesä, jonka oon ikinä kokenut.
Aion vihdoin pelata Witcher 3 läpi. Haluaisin myös rakentaa rantaan rantamökin. Voisin käydä yhä enemmän saunomassa. Haluan oppia uusia tapoja soittaa kitaraa. Yritän myös hakea jotain kiva työtä. Haluan kokea ennennäkemättömiä kesäkokemuksia. Hyvää kesää!

-Jasse


Hallo!

En tiedä teistä muista, mutta minä en malttaisi enää millään odottaa, että Joensuuhunkin tulisi kesä! Nyt kun viimeisetkin opiskelut on saatu päätökseen lomailen muutaman viikon ajan ja rentoudun hetken ennen työntäyteistä kesää. Kesätöiden parissa sujuukin melkein koko ”loma”, eli sen erikoisempaa tekemistä ei tarvitse kehitellä. Olen kuitenkin varma, että kesän aikana tulee käytyä myös reissussa lähellä ja mahdollisesti hieman kauempanakin. Suunnitelmissa on ainakin festareita ja muutamia viikonloppureissuja kavereitten kanssa. Toivotaan että kesästä tulee ihanan aurinkoinen ja lämmin!

LG,
Ira


Hellou!

Fuksivuosi hujahti ohi hetkessä ja käteen jäi pelkästään hyviä muistoja. Opiskelut sujui hyvin, vaikkakin välillä motivaatiota saikin etsiä, järkättiin paljon kivoja tapahtumia ja sain tutustua aivan huikeisiin tyyppeihin. Nyt voi hyvillä mielin viettää kesää, joka pääasiassa tuleekin kulumaan töiden merkeissä. Sen lisäksi kesän ehdottomiin aktiviteetteihin kuuluu Ilosaarirock, jäätelön syöminen, toivottavasti lämpimistä keleistä nauttiminen sekä kavereiden kanssa hengailu.  Juurikaan lomaa ei todennäköisesti ehdi viettämään, mutta odotan kumminkin jo innolla tulevaa syksyä.

Toivottavasti kaikilla on ihana ja rentouttava kesä! :)

LG
Marianne


Hallo!

Miun kesä menee töitä tehdessä ja koira vauvan kanssa temmeltäessä. Toivottavasti ilmat lämpenee niin pääsee ottamaan aurinkoa ja uimaan! Ensimmäinen vuosi yliopistossa oli kiva ja odotan innolla tulevaa vuotta. :)

LG
Kati


Morjens!

Tää lukuvuosi meni ohi ihan hujauksessa. Siihen mahtui niin tiukkaa opiskelua kuin hauskoja opiskelijatapahtumiakin. Kesää odotin malttamattomana ja nyt se vihdoin tänne saapui :D Kesäksi ei ole erityisempiä suunnitelmia. Töitä, rentoutumista ja ehkä jotain kotimaamatkailua :)


-Jori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti