torstai 16. maaliskuuta 2017

Puheenjohtajan tervehdys

Moikka kaikille!

Täällä kirjoittelee Ablautin uusi puheenjohtaja, joka ei ole kiireiltään vielä ehtinyt tälle keväälle kirjoitella mitään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ja mikäpä olisikaan mukavampaa kuin kirjoitella iloisesta auringonpaisteesta nautiskellen ja mikä parasta, viikonlopun Germanistipäivät mielessä :)

On tuntunut siltä, että tämä kevät on suorastaan lentänyt ohitse ihan huomaamatta. Kuukaudet ovat vilisseet silmissä, ja nyt onkin jo maaliskuun puoliväli, uskomatonta. Ablaut on ehtinyt tähän mennessä suunnitella ja toteuttaa monia huippuja tapahtumia, kuten Kasarisitsit, ja Montag mit Ablauteissa olemme saaneet nauttia toistemme seurasta askartelun sekä keilauksen merkeissä. Ablaut keräsi myös perinteitä kunnioittaen mahtavan joukkueen Räkäposkellahiihtoon, joka oli tänäkin vuonna äärettömän hauska, eikä meidän die weinroten Blitze -joukkue todellakaan jäänyt viimeisten joukkueiden joukkoon tälläkään kertaa!

Fiilistelyjä Räkäposkellahiihdosta

Viime Montagissa kävimme keilaamassa Cosmicissa

Loppukeväälle hallitus on suunnitellut jo kaikkea muutakin kivaa! Luvassa on muun muassa Saksa-iltapäivä opettajien kanssa, tutustumisilta GoAbIs-porukalla, seinäkiipeilyä Sportissa, Vappusitsit Varnitsan, Kassoksen ja GoAbIs-porukan kesken sekä tietenkin vappuhulinat haalarikasteesta vappupiknikkiin. Tekemistä ja tapahtumaa riittää siis koko kevääksi, ja odotan itse innolla varsinkin vappua, koska vapun aikoihin järjestetään paljon kaikkia hauskoja tapahtumia, ja kevätkin on silloin toivottavasti jo pitkällä. Henkilökohtainen suosikkini vapun tapahtumista on Vappuleijonan metsästys, jossa olin viime vuonna ensimmäistä kertaa mukana. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille, minulla ainakin oli silloin huippukivaa! :)

Ajankohtaisempi ilon ja innostuksen aihe ovat kuitenkin huomenna starttaavat ja viikonlopun yli kestävät Germanistipäivät Tampereella, jonne meitä onkin tänä vuonna lähdössä iso porukka! Linja-auto Tampereelle lähtee jo aamuviideltä, mutta se ei menoa haittaa, koska kaikkea todella hauskaa on luvassa kyykästä sitseihin ja rastikierrokseen. Viime vuonna Turun Germanistipäivillä oma joukkueeni voitti tuon rastikierroksen, ja samalla mentaliteetilla olen lähdössä voittamaan tänäkin vuonna :D Tämä viikonloppu on yksi kevään kohokohdista, tuskin maltan odottaa!

Kaikista kivoista tapahtumista inspiroituneena uusi hallitus pyrkii kehittämään ja viemään Ablautin toimintaa eteenpäin siten, että jäsenistökin saisi äänensä kuuluviin tapahtumien ideoinnissa. Tämän takia lisäsimmekin jokin aika sitten blogiimme Palaute-kodan, josta löytyy Ablautin palautelomake sekä Padlet-alusta, jonne voi heitellä ideoita ja ehdotuksia aktiviteeteista tai tapahtumista, joita haluaisitte meidän järjestävän. Olemme saaneetkin jo hyvin palautetta, ja oli suuri ilo lukea, että toimintamme on ollut hyvää sekä tapahtumamme monipuolisia! Pyrimme toteuttamaan esitetyistä toiveista niin paljon kuin mahdollista, ja saimmekin paljon uusia ideoita muun muassa Sporteihin ja Montageihin palautteenne ansiosta. Kiitos siis siitä ja jatkakaa samaa rataa, palaute on meille erittäin tärkeää! :)

Mukavaa ja aurinkoista kevään odotusta kaikille, tapahtumissa nähdään!

Terkuin 
Sini 
Puheenjohtaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti