tiistai 14. helmikuuta 2017

Vuoden 2017 hallituksen esittely, osa 2

Hiphei! Seuraavaa osaa ei tarvinnut kauaa odottaa :)  Nyt on aika esitellä loputkin hallituksen jäsenet, kun vuorossa ovat Sini, Saara, Marianne ja Katrin. :)
                                           
Puheenjohtaja


Hallöchen alle!

Olen Sini Tanskanen, uuden ja (vaikka itse sanonkin) hienon hallituksemme puheenjohtaja. Puheenjohtajana olen nyt ensimmäistä vuotta, mutta tämä on kokonaisuudessaan kolmas vuoteni hallituksessa. En ole vielä malttanut millään jättää näitä hommia, weil das mir sehr viel Spaß macht!
Pääaineena opiskelen saksan kieltä ja kääntämistä neljättä vuotta, ja tavoitteenani olisi, että tämä on toiseksi viimeinen vuoteni yliopistossa. Sivuaineita minulle on kertynytkin jo muutama näiden vuosien varrella, ja kääntämiselle pakollisten käännöstieteen sekä suomen kielen ja kääntämisen lisäksi opiskelen matkailua, yhteiskuntapolitiikkaa, kauppista ja olen vielä miettinyt ensi vuonna opiskella lisää suomen kieltä. Tekemistä on siis riittänyt ja riittää edelleen :D
Tulevaisuudessa haluaisin asua ja työskennellä ulkomailla. Tiettyä alaa tai ammattia minulla ei ole mielessä, mutta Saksa työskentelymaana olisi aivan unelmien täyttymys. Olen opiskellut aika laajasti montaa eri ainetta, mikä myös vaikuttaa työllistymismahdollisuuksiini, ja matkailun lisäksi minua kiinnostaa esimerkiksi yritysmaailma. Valmistumiseeni on kuitenkin vielä aikaa, ja suunnitelmat ehtivät sinä aikana muuttua kymmeniä kertoja, mutta haaveilla ja unelmoida kannattaa aina.
Olen varma, että tästä keväästä ja syksystä tulee aivan huippuja, sillä Ablaut on suunnitellut jo vaikka mitä kivaa tekemistä teidän päidenne menoksi. Kevään tapahtumissa siis nähdään!


LG

Sini


Varapuheenjohtaja ja tiedotusvastaava


Hallo alle!

Täällä kirjoittelee Saara Loukiainen, hallituksen uusi varapuheenjohtaja sekä tiedotusvastaava. :) Olen 20-vuotias ja ensimmäisen vuoden saksan kielen ja kulttuurin opiskelija. Sivuaineeksi aion ensi syksynä ottaa ainakin kauppatieteitä. Vapaa-ajallani tykkään leipoa ja laittaa ruokaa sekä rentoutua ja liikkua. :)
Syksyn aikana sain niin hyvän kuvan hallitustoiminnasta, että päätös mukaan lähtemisestä oli helppo, ja tässä sitä nyt ollaan! Tehtäviini kuuluu tuurailla Siniä tarvittaessa, ja osallistua monipuolisesti hallituksen toimintaan. Lisäksi tiedotusvastaavana lähettelen jäsenille sähköpostia ja pidän kaikki ajan tasalla tulevista tapahtumista. Myös tämän blogin sekä Ablautin Instagramin päivittely ovat vastuullani, ja ensitöikseni päivitin blogin ulkoasua uuden hallituksen näköiseksi, mitä tykkäätte? :)


Liebe Grüße,

Saara


                                            Sihteeri


Hallöchen!

Mie oon Marianne Markkanen ja toimin tällä kaudella sihteerin sekä tapahtumavastaavan hommissa. Oon kotoisin Liperistä, joten Joensuu on tuttuakin tutumpi kaupunki. Täytän tänä vuonna 24 ja opiskelen nyt ensimmäistä vuotta saksan kieltä ja kulttuuria sekä sivuaineena kauppatieteitä. Valmistuin vuosi sitten restonomiksi Karelia-ammattikorkeakoulusta, mutta koskaan ei voi opiskella liikaa, joten täällä ollaan! Suunnitelmissa olisi lähteä mahdollisesti jo ensi keväänä vaihtoon Potsdamiin ja oonkin siitä jo enemmän kuin innoissani.
Musiikki on aina ollut iso osa elämääni ja se antaakin miulle virtaa arkeen. Soittelen pianoa ja rumpuja, laulelen taukoamatta ja kuuntelen paljon musiikkia. Tykkään myös urheilla, viettää aikaa kavereiden kanssa, matkustella ja valokuvata. Lähen mielelläni mukaan kaikkeen uuteen ja oonkin ihan innoissani tästä hallitustoiminnasta ja opiskelusta muutenkin. Ablautin porukka on vaan niin ihanan rentoa ja kaikilla on hyvä meininki päällä, niin se tarttuu kyllä itteenikin!


LG,

Marianne                                            Rahastonhoitaja


Hallo alle! 

Olen Katrin, 20-vuotias nainen kotoisin Imatralta. Opiskelen ensimmäistä vuotta saksan kieltä ja kulttuuria ja toimin Ablautin rahastonhoitajana. 
 Vapaa-ajallani tykkään käydä lenkillä ja ryhmäliikuntatunneilla. Rakastan eläimiä ja unelmoinkin ottavani itselleni jossain vaiheessa oman hauvan. Ensimmäisen vuoden opiskelut ovat lähteneet hyvin käyntiin, ja olen innoissani koska oli mahdollisuus aloittaa hallituksessa! 

LG


Katrin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti