maanantai 13. helmikuuta 2017

Vuoden 2017 hallituksen esittely, osa 1


Vuoden 2017 hallitus kokonaisuudessaan. Ilmeistä päättellen tulossa on loistava kausi!

Tammikuun vuosikokouksessa valittiin Ablautille jälleen uusi hallitus ja nyt tämän poppoon on aika esittäytyä myös täällä blogissa! Tänä vuonna melkein koko hallitus meni kokonaan uusiksi, kun mukaan lähti paljon uusia kasvoja. Paljon kaikkea kivaa on siis luvassa tänäkin vuonna! Ablautin tapahtumia voi tuttuun tapaan seurata täältä blogista, Facebookista sekä myöskin Instagramista. Odotettavissa on aivan mahtava hallituskausi 2017! :)
Pidemmittä puheitta, uusi hallitus on koulutettu tehtäviinsä ja nyt on esittelyn aika. Ensimmäisessä osassa esittäytyvät Jori, Ira, Antero ja Jasse :)

LG
SaaraEdunvalvonta- ja kääntäjävastaavaMorjesta kaikki!

Oon Jori, Ablautin uusi edunvalvonta-ja käännösvastaava. Opiskelen toista vuotta saksan kielen kääntämistä, ja tää on kans toinen vuosi hallituksessa! Tykästyin hallitustoimintaan niin paljon jo ensimmäisenä vuonna, joten päätin vielä jatkaa! Ja tuun varmasti jatkamaan vielä tulevaisuudessa. Innolla odottaen, mitä tää vuos tuo tullessaan! 


LG,

Jori
Tapahtumavastaava


Hallöchen!

Olen Ira, saksan fuksi ja Ablautin uusi tapahtumavastaava. Aloittelen ensimmäistä kautta hallituksen toiminnassa enkä malta odottaa, että pääsen tositoimiin! Olen ollut aiemmin mukana hallitustoiminnassa lukiossa ja ajattelin, että ainejärjestössä olisi mukava saada myös hieman enemmän vastuuta.
Saksan kieltä päädyin opiskelemaan hieman sattuman kautta. Aloitin sen kahdeksannella luokalla valinnaisaineena ja siitä lähtien on kiinnostus kieltä kohtaan vain kasvanut! Saksassa olen päässyt käymään viisi kertaa, kolmesti Berliinissä ja kaksi kertaa Kölnissä. Lukion toisena vuonna vierailimme viikon ajan ystävyyskoulussamme Bensbergissä, Kölnissä. Ajatuksena olisi lähteä vaihtoon myös yliopisto-opintojen aikana, vaikka vähän pidemmäksikin aikaa.
Keväälle on suunnitteilla paljon kivoja tapahtumia, toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee mukaan!


LG
IraLiikuntavastaava


Hallo!

Olen Antero Laaksonen, Ablautin uusi liikuntavastaava. Opiskelen pääaineenani nyt kolmatta vuotta saksan kieltä ja kulttuuria, jonka lisäksi sivuaineista löytyy kulttuuritieteitä ja englannin kieltä. Ablautin hallituksessa tämä on puolestaan ensimmäinen vuoteni.
Kotoisin olen Lahdesta ja ikää on 21 vuotta. Vapaa-aikanani tykkään urheilla ja liikkua monipuolisesti, mainittakoon vaikka jääkiekko, tennis, lentopallo ja uinti lajeina joita tulee eniten harrastettua. Opiskelusta ja urheilusta jäävä aika taas menee enimmäkseen kitaraa rämpytellessä.
Näin ensimmäisen hallituskauteni alussa odotan jo innolla tulevia tapahtumia, etenkin Ablaut treibt Sport-tapahtumien järjestämistä.


Bis dann!
Antero                      kv-vastaava


Hallo!


Olen Jasse ja toimin Ablaut ry:n kv-vastaavana eli hoidan hallituksen kansainvälisiä asioita. Tykkään musiikista, jalkapallosta ja ruuasta. Suurimman osan ajasta olen iloinen, mutta vaikka näyttäisin surulliselta, minulle saa aina tulla juttelemaan!
Opiskelen kolmatta vuotta saksan kieltä ja kulttuuria. Sivuaineena minulla on suomi vieraana kielenä, aineenopettajan pedagogiset opinnot, musiikkitutkimus sekä uusimpana kokeiluna sosiaalipedagogiikka. Muutin Saksasta Suomeen vuonna 1999, ja aloitin täällä ala-asteen 5. luokan. Osaan hyvin saksaa, suomea, ruotsia ja englantia.

LG
Jasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti