lauantai 4. kesäkuuta 2016

Hallituksen kesäsuunnitelmia Teil 1

Heipsan kaikille! 
Tuutorileiriltä on kotiuduttu ja täytyy sanoa, että leiri oli todella antoisa niin omaa syksyä kuin rentoutumista ajatellen. Leirillä sai tutustua uusiin kivoihin ihmisiin, syödä hyvää ruokaa, soudella ympäri järveä ja tietenkin kertoa omista tuutorikokemuksistaan uusille tekijöille. Voin suositella seniorituutorihommaa kaikille, sen verran kivaa se oli! Leirin aikana saatiin Sinin kanssa paljon ideoita syksyä varten ja lyötiin viisaat päämme yhteen ekoja päiviä suunnitellessa. Ennen syksyyn orientoitumista on aika kuitenkin viettää kesää. Viime postauksessa lupailin hallitukselta kesäsuunnitelmia, joista tänään on vuorossa Juulin, Sinin ja Sarin kertomukset.Syksyn tuutorit eli minä (Mira), Sini ja Franz

Tuutorileirin maisemia


Hallo da!

Nyt jo on ensimmäinen vuosi yliopistossa takana. Aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti, vastahan sitä seistiin Alkukivillä ihmettelemässä, mihin sitä on tultu. Fuksivuosi oli työntäyteinen, mutta silti aivan mahtava! Odotan jo innolla ensi syksyä.
  Kesälomalla olen ollut jo pari viikkoa. Kesän aion viettää aikalailla täällä Joensuussa, sillä sain kesätöitä täältä. Varmasti tulen käymään myös kotonani Vantaalla katsomassa porukoita ja kavereita. Niin ja tietenkin treenaan kesän aikana paljon, on nimittäin taas näytöstä tiedossa. :) Kesälomasuunnitelmiini kuuluu myös jonkin verran matkustelua. Minnekään kauas tuskin lähden, mutta suunnitelmissa olisi ainakin pyörähtää mökillä Keski-Suomessa ja tehdä miniloma Virossa Tartossa. Ainiin Ilosaarirockiinkin olen taas tulossa.

Hyvät kesät ja syksyllä nähdään!

LG
     Sari     Heips pitkästä aikaa!

Ei sitä taas voi uskoa, kuinka nopeasti kevätlukukausi vierähti ja kesä teki comebackin.
Tämä kevät on ollut melkoisen tehokas, ja on kieltämättä kiva vaihtaa yo:n lukusalit hetkeksi muihin juttuihin, jotta syksyllä on taas mukava ja motivoitunut olo palata kouluarkeen.

Kesä tulee omalta osaltani sisältämään vaikka mitä: töitä, opiskelua ja myös vähän reissaamista. Alkukesä kuluukin mukavasti työn parissa, ja heinäkuussa onkin vuorossa reissu Hannoveriin, missä yksi mahtava erkkaopiskelija viettääkin opiskelijavaihtoaan (huom. kaikki sivuaineopiskelijat!). Elokuussa suuntaan sitten Billströmskaan, jossa pidetään Svenska institutetin järjestämä ruotsin kielen kurssi.
Ainakin suunnitelmat kuulostavat omaan korvaan ihanilta, ja odotan kaikkea tätä innolla! :)

Näiden lisäksi aion:

nauttia auringosta niin paljon, että alan jo odottamaan syksyä
nauttia sitäkin enemmän kesäsateesta
syödä erittäin hyvin (more is more)
 ja vielä enemmän jätskiä
viettää aikaa perheen ja tietysti ystävien kanssa
vierailla muualla asuvien ystävien luona
 tutustua uusiin ihmisiin
käydä pitkillä pyörälenkeillä ja joogata
löytää uusia paikkoja
  eksyä jossain uudessa kaupungissa
turisteilla
 käydä festareilla
 olla vaan ja chillata 

Eikä tässä vielä varmasti vielä kaikki! Saa nähdä, mitä tuleva kesä tuo tullessaan. Mutta tästä on hyvä lopetella hiljalleen, ja toivottaa teille kaikille ihanaa ja lämmintä kesää! 

Muistetaan ottaa iisisti, ollaan kaikki se varmasti ansaittu! Palataan syksyllä!

xxx
Juuli 


Juulin kesäkuvia


Moikka kaikki!

Miun kesäkuu lähti käyntiin huipuissa merkeissä tuutorileirillä, saatiin sieltä Miran kanssa tosi paljon ideoita tulevaa syksyä ja tuutorointia varten. En malta odottaa, kun syksy koittaa, ja pääsen tapaamaan meidän uudet fuksit! Mutta sitä ennen ehtii tapahtua vielä vaikka kuinka paljon. Oon ollu töissä S-marketin kassalla Valtimolla jo toukokuun alusta lähtien, tämä on miun kolmas kesä putkeen kassatätinä. Samalla tässä yritän saada lukuvuoden viimeisen kurssin tehtäviä valmiiksi, ei ois enää paljoa jäljellä.

Töiden lomassa aion ottaa rennosti ja tehdä kaikkea sitä, mitä ei lukuvuoden aikana ole ehtinyt tehdä: lukea ihan oikeita romaaneja, kirjoittaa inspiraation viemänä ja ottaa aurinkoa mahdollisimman paljon. Kunnon rusketus on miun jokakesäinen tavoite. :D Kesän kohokohta on kuitenkin elokuu, koska silloin matkustan ensimmäistä kertaa ikinä Saksaan! Lähden vaihtoon Freiburgiin, jossa miulla on matkailupainotteinen kesäkurssi. Ette uskokaan, kuinka innoissani olen! Lasken jo päiviä siihen, kun lento lähtee, ja pääsen kuukaudeksi maistelemaan oluita sekä kohentamaan kielitaitoani.

 Ihanaa kesää teillekin, muistakaa ottaa rennosti ja nauttia kesästä!
LG
SiniEnsi viikolla loput hallituslaiset kertovat kesäsuunnitelmistaan. Ihanaa viikonloppua kaikille ja onnea valmistuneille!

Mira
pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti