lauantai 16. huhtikuuta 2016

Vappuvalmisteluja


Hallo alle!
Vappu saapuu kovaa vauhtia ja tällä viikolla HerkkuApprosta sekä Järjestöpäiviltä hankitut merkit odottivat kovasti ompelijaa. Koska vappu on haalareiden parasta ulkoiluaikaa ja 8-Approkin lähestyy, päätettiin Millan kanssa viettää lauantai-ilta merkkejä ommellen. Ompelun lomassa nautittiin myös saksalaisesta elokuvasta saksalaisen elokuvan viikon kunniaksi. Eilen perjantaina käytiin kattomassa hieman synkempi filmi, joten tänään valittiin katottavaksi hieman hauskempi leffa, Zweiohrküken! Til Schweiger ei ollut hullumpi tässäkään elokuvassa. 


Ablautin vappu koostuu perinteisestä haalarikasteesta, joka tänä vuonna järjestetään poikkeuksellisesti ennen 8-Approa. Kasteeseen on tervetulleita kaikki opiskelijat aloitusvuodesta riippumatta, sillä olemme suunnitelleet yhteistä ohjelmaa, jonka jälkeen on itse kastetilaisuus. Fuksit saavat siis luvan pitää haalareita virallisesti jo Approssa! 


Kasteen lisäksi vappupäivänä kello 12 istumme yhdessä piknikille Ilosaareen paikkailemaan mahdollisia muistikuvia tai muuten vain juttelemaan vapun tapahtumista. Ablaut tarjoaa mahan täydeltä niin suolaista kuin makeaa herkkua ja tietenkin huippua seuraa! Pieniä hankintoja vappua ajatellen ollaankin jo tehty, kuten alla olevasta kuvasta voi päätellä. Ablautlaisille on tarjolla myös ilmapalloja ja serpentiiniä, joten niiden hankkimisesta ei tarvi itse tänä vuonna huolehtia! 


LG
Mira ja Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti