maanantai 1. helmikuuta 2016

Hallituksen esittely, osa 2

Uusi viikko on lähtenyt käyntiin, ja kuten edellisessä postauksessa jo lupailin, nyt loputkin hallituksesta esittäytyvät ja kertovat hieman itsestään. Tänään ovat siis vuorossa allekirjoittaneen lisäksi Mira, Jori ja Milla :)

LG
SiniPuheenjohtaja


Hallo ihr alle!

Tässä kirjoitteleepi puheenjohtaja Mira, 23-vuotias viidennen vuoden saksan kielen ja kulttuurin opiskelija. Hallituksessa lähti nyt minun neljäs kauteni käyntiin ja olen ainejärjestötoiminnasta edelleen yhtä innoissani kuin ensimmäisellä kaudella, ellen jopa enemmän. Ilokseni vuosikokous päätti, että olen ollut luottamuksen arvoinen, ja valitsi minut uudestaan puheenjohtajaksi! Erityisen innoissani olen uudesta hallituksesta, saadaan tehtyä tällä porukalla varmasti huikea vuosi.

Aikomuksenani on valmistua ensi vuonna kieltenopettajaksi, mutta ajatuksissa kuumottelee haave myös toisesta maisterintutkinnosta. Muistelen välillä naureskellen omaa fuksivuottani, jolloin olin vakuuttunut, että valmistun viidessä vuodessa kahden sivuaineen kera. Toisena vuonna opinnot veivät mennessään, täydestä kalenterista tuli arkipäivää ja hullaannuin täysin tähän kaikkeen. Nyt Hopsissa keikkuu seitsemän sivuainetta, joista yhtäkään en antaisi pois.

Opintojen ohella käyn urheilemassa aina kun ehdin, kuntosali on heti Humpan ja kodin jälkeen kaikkein tärkein paikka. Kuntosaleilun lisäksi pidän erityisen paljon Marvelin leffoista, valokuvaamisesta ja stand upista. Olen mielelläni kaikkien ablautlaisten apuna, joten jos haluat kysyä jotakin tai sinulla on asiaa esimerkiksi opinnoista, ota ihmeessä yhteyttä.

LG

MiraVarapuheenjohtaja ja tiedotusvastaava


Hallo alle!

Olen Sini, kuten sähköpostiviesteistä ja blogiteksteistä on voinutkin jo päätellä, Ablautin uuden hallituksen tiedotusvastaava sekä varapuheenjohtaja. Tämä on toinen kauteni Ablautin hallituksessa; ensimmäinen hallitusvuoteni oli niin huippu, etten voinut jäädä millään tästä hommasta pois :D

Olen siis 21-vuotias ja kotoisin Valtimolta, joka on pieni paikkakunta noin 160 kilometriä Joensuusta pohjoiseen. Opiskelen kolmatta vuotta pääaineenani saksan kieli ja kääntäminen, ja tekemistä onkin tänä vuonna riittänyt muun muassa kahden kandin ja vaihdon suunnittelun kanssa. Ensi elokuussa minun olisi nimittäin tarkoitus (toivottavasti) lähteä kuukaudeksi Freiburgiin, mistä olen jo äärimmäisen innoissani! Sivuaineina minulla ovat kääntämiselle pakollisten käännöstieteen sekä suomen kielen ja kääntämisen lisäksi matkailu ja yhteiskuntapolitiikka, josta pitäisi toinen kandi repäistä tämän kevään aikana.

Pidän todella paljon matkustelusta, vaikka viime vuosina siihen ei ole ollutkaan hirveästi aikaa tai rahaa. Tulevaisuudessa haluaisin työskennellä ulkomailla esimerkiksi matkailun parissa, olisi mahtavaa saada matkustella työn puitteissa. Erityisesti kielet kiehtovat minua, ja olenkin aloittanut espanjan opiskelun sekä ajatellut aloittaa myös venäjän alkeiden opettelun maisterivaiheessa. Kielten edes vähäinen osaaminen ei ole pahasta varsinkaan matkailualalla, ja uuden oppiminen on aina ihanaa!

Mukavaa kevään odotusta kaikille!
-SiniSihteeri

Hallo!

Olen Jori Leinonen, Ablautin uusi sihteeri. Opiskelen ensimmäistä vuotta pääaineena saksan kielen kääntäminen. Sivuaineiksi olisi tarkoitus ottaa ainakin ruotsin kieltä ja kauppatieteiden opintoja. Tämä on siis fuksivuoteni ja ensimmäinen vuoteni hallituksessa. Halusin lähteä heti mukaan ainejärjestötoimintaan! Joensuuhun muutin Heinolasta, ja opinnot täällä ovat lähteneet mukavasti käyntiin. Tietysti tottuminen tähän karjalaiseen kulttuuriin on vienyt hetken ;) Innolla odotan, mitä tämä hallitusvuosi tuo tullessaan!

LG,

JoriRahastonhoitaja


Hallo alle!

Olen Milla Torvikoski, Ablaut ry:n uusi rahastonhoitaja. Hallituksessa olen mukana nyt kolmatta kautta, joista kaksi ensimmäistä kautta toimin tapahtumavastaavana. Opiskelen saksan kieltä ja kulttuuria neljättä vuotta. Olen 22-vuotias ja alun perin Hyvinkäältä kotoisin. Päädyin Joensuuhun opiskelemaan, sillä halusin kokeilla elämää Joensuussa. Aloitin opiskelut syksyllä 2012. Olen viihtynyt täällä todella hyvin, mistä saan osaksi kiittää ihanaa ainejärjestöäni! Suunnitelmissani on valmistua maisteriksi ensi vuoden keväällä. Sivuaineina opiskelen kauppatieteitä, tarkemmin rahoitusta ja laskentatoimea, sekä johtamista ja markkinointia, josta olen käynyt sekä perus- että aineopinnot.

Vapaa-aikanani pyrin liikkumaan mahdollisimman paljon ja käymään kuntosalilla säännöllisesti. Olen myös innostunut crosstraining-treeneihin, joissa saa kunnolla hien virtaamaan ja lihakset jumiin :D Kesäisin hullaannun myös lenkkeilyyn. Gradun kirjoittamisen aloitin muutama viikko sitten, ja sen parissa tulenkin viettämään suuren osan ajastani. Olen myös tiiviisti mukana Ablautin yhteisissä tapahtumissa ja hengailuissa, kuten kerran kuussa järjestettävässä Montag mit Ablautissa sekä viikottaisessa Ablaut treibt Sportissa.

LG,

Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti