tiistai 22. joulukuuta 2015

Loppuvuoden tapahtumia

Hallo!

Pikkujoulut juhlittiin railakkaissa tunnelmissa, kiitos vaan fukseille! :) Vähän noottia annettiin, kun eivät olleet ohjelmaa suunnitelleet, vaikka oltiin käsketty niin tehdä. Onneksi hallitus on aina valmiina vetämään ohjelmaa, niin ei jääty vain istuskelemaan.

Ensin keksittiin joukkueelle nimi ja näyttävä sisääntulo.Joukkueet taisteluasemissa. Yllättävän vaikeaa on vastata kysymykseen kysymyksellä. Sivustakatsojilla oli hauskaa :D

Kun pikkujouluista oli toivuttu, oli taas Sportin aika. Vuoden viimeisessä Sportissa käytiin nyrkkeilemässä BodyCombatissa. Kiitos taas Energylle, kun järjestyi tunti. Katsotaan jos keväälläkin mentäisiin jollekin tunnille yhdessä :) Hallitus muuten edelleen ottaa vastaan lajiehdotuksia, joten niitä vain tulemaan!


Vuoden viimeinen Montag kului joulua fiilistellessä: glögiä, pipareita ja joululauluja :) Juttelun lomassa aloitettiin Ablautin lipun tekemistä, saatiin lippukangas leikattua :D No, ensi kerralla sitten enemmän.

Loppuvuodesta saatiin vielä Joensuuhun Saksan yhdistymisen 25-vuotisjuhlanäyttely. Näyttelyn kävi avaamassa Saksan Suomen suurlähettiläs Dorothee Janetzke-Wenzel. Näyttely oli erittäin mielenkiintoinen, ja opin taas uutta historiasta. Hienoa oli, että suurlähettiläs pääsi avaamaan näyttelyn, harvoin käy tällaisia vieraita :)


Näyttely oli posterimuodossa.

Suurlähettiläs piti avajaisten aluksi puheen.

Suurlähettilään puhetta pääsivät tulkkamaan tulkkauksen opiskelijat Kati ja Liisa. Hyvin pärjäsivät :) 

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää Ablautin vuosi 2015. Nyt rauhoitumme joulun viettoon :)

LG
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti