keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Mihin syksy katosi?

Syksy on edennyt siihen vaiheeseen, että huomenna vietetään pikkujouluja! Huh, miten nopeasti aika on mennyt. Vastahan sitä oltiin Kaupunkisuunnistuksessa ja Fuksiaisissa rastia pitämässä...

Ablautin sitsiedustus, fukseista kuudennen vuoden opiskelijoihin :)
Aika tarkalleen kuukausi sitten pidettiin ensimmäistä kertaa kielten yhteiset sitsit eli mukana oli meidän lisäksi venäjän, ruotsin ja englannin opiskelijoita. Teemana oli turisti ja täytyy myöntää, että hienoja asuja oli porukalla! :) Itse olin ensimmäistä kertaa toustina sitseillä ja vähän kyllä jännitti. Hyvin se kuitenkin meni loppujen lopuksi, vaikka vähän meinasin hermostua meluaviin kanssasitsaajiin.


Marraskuun alussa pidettiin Halloween-bileet GoAbIs-porukalla. Ennen bileitä oli mahdollisuus käydä porukalla tutustumassa Carelicumin näyttelyyn. Suvaksella oli pelottavia pelejä ja leikkejä sekä mm. toisten muumioimista.


Marraskuun Montagissa käytiin keilaamassa :)Syys- ja lokakuun ajan meillä oli käynnissä logokilpailu. Kilpailuun osallistui kolme ehdotusta, joista viime kokouksen läsnäolijat äänestivät parhaan. Päätimme kuitenkin, että haalarimerkiksi tulee kaikkien kolmen ehdotuksen yhdistelmä, sillä kaikissa oli hyvät ja huonot puolensa :) Haalarimerkkiehdotelmasta tulee kuva myöhemmin.

Voittaja vasemmalla


Viime perjantaina olimme pitkästä aikaa mukana Abi-päivillä :) Saksa ei ehkä lukeudu niihin suosituimpiin aloihin, mutta kyllä jotkut tuli juttelemaan ja kyselemään. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku innostui meidän ansiosta :)

Mira ja Lotta innokkaina ständillä :)


Ja olihan meillä karkkia, että saatiin houkuteltua abeja :)  
Kaiken tämän lisäksi sportti on pyörinyt melkein joka viikko. Ensi viikolla mennään yhdessä BodyCombatiin :)

LG
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti