tiistai 13. lokakuuta 2015

Askartelua ja Montagia


Hallo alle! 

Huomasin tuossa, että viime postauksesta on kulunut aikaa neljä viikkoa. Neljä viikkoa! Aika kuluu nopeasti, kun on paljon tekemistä. Opinnot ovat jo täydessä vauhdissa, eikä kenelläkään varmaan ole hirveästi ylimääräistä aikaa. Onkin luontevaa tulla päivittämään hallituksen ja Ablautin kuulumisia, kun luettavana olisi mm. Danten teos torstaita varten. Torstaina on onneksi luvassa sitsit yhdessä muiden vieraiden kielten kanssa, ei mene aivan liikaa opiskeluksi tämä elämä. ;) Opiskelijoiden keskuudessa on havaittavissa pientä sitsikuumetta, liekö mikään ihmekään kun enkkisten kanssa olevia sitsejä on jo niin pitkään suunniteltu. Fukseille nämä sitsit ovatkin ensimmäiset!


Mitäs Ablautille sitten oikein kuuluu? Oikein hyvää! Olemme kokoontuneet Ablaut treibt Sportin kanssa kerran viikossa syksyn ajan, pelanneet niin jalkapalloa, ultimatea ja esimerkiksi eilen maanantaina vuorossa olivat lapsuuden leikit. Olemme järjestäneet myös syksyn ensimmäisen Montagin, joka oli menestys. Katsoimme Annin luona leffaa ja nautimme luonnollisesti leffaherkuista, joita oli pöytä pullollaan. Täytyy sanoa, että puheenjohtajana oli aivan mahtavaa katsoa, kun ablauttilaisia kuudelta eri vuosikurssilta kerääntyi kokoon katsomaan saksalaista elokuvaa. Ihanaa kun on aktiivinen ainejärjestö täynnä ihania ihmisiä!
Viime viikolla juhlimme Oktoberfestejä Suvaksella, jossa oli tietysti teeman mukaista ruokaa sekä muutama ohjelmanumero niin opettajilta kuin ablautilta. Erityisesti mieleen jäi meidän vanhempien opiskelijoiden ja yhden fuksin tanssiin riehaantuminen erään biisin myötä, yksi syksyn kohokohdista! Oktoberfestien jatkot olivat ablautmaiseen tapaan Mikossa, josta osa jatkoi sitten tanssahtelemaan poppiin.

Niin ainejärjestön kuin opiskelijoidenkin kalenterit ovat siis tähän aikaan vuodesta täynnä kaikenlaista, milloin on kokousta, tapahtumaa tai askarteluhetkeä. Vaikka aika onkin kortilla, tuskin kukaan hallituksesta vaihtaisi tätä mihinkään. Ainejärjestöhommien yksi parhaimmista puolista on sen monipuolisuus, välillä löydät itsesi askartelemasta, välillä pohtimasta uuden sitsilaulun sanoitusta. Esimerkiksi tänään askartelimme Millan kanssa banderollia sitseille, viime viikolla puolestaan Oktoberfest-koristeet. Nämä jälkimmäiset mestarinäytteet löydät postauksen kuvista.

Korttiaskartelua!

Jospa nyt palaisin taas Danten pariin! 

Mira
Puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti