lauantai 5. syyskuuta 2015

Puheenjohtajan tervehdys

Hei kaikki! 

Syksy on alkanut ja se tarkoittaa niin opintojen kuin ainejärjestön osalta tapahtumarikasta aikaa. Allekirjoittaneella on edessään hyvin mielenkiintoinen vuosi, aloitan nimittäin gradun kirjoittamisen. Todennäköisesti kiroan naiiviuttani vielä monta kertaa, mutta tällä hetkellä odotan graduprojektia oikeasti todella innolla. Gradun ja lukuisien kurssien ohessa on kuitenkin hyvä muistaa myös toinen puoli opiskelusta, eli ainejärjestötoiminta. 

Ablautin osalta syksy on lähtenyt käyntiin toisaalta hyvissä, toisaalta haikeissa merkeissä. Torstaina hyvästelimme rakkaan professorin, joka lähti kohti uusia haasteita ja jätti meidät muistelmaan niitä kaikkia hyviä hetkiä, joita hänen kanssaan koimme. Ablaut muisti professoria pienellä lahjalla ja kutsui hänet kunniajäseneksi ainejärjestöön osoituksena arvokkaasta työstä, jonka hän teki vuosien varrella meidän opiskelijoiden puolesta. Haikeutta onneksi tasapainottaa monet Ablautin tapahtumat, joita hallitus on kuumeisesti suunnitellut ja järjestellyt viimeisen kuukauden aikana. Alkuviikosta kävimme Millan ja Henriikan kanssa toivottamassa vaihtarit tervetulleiksi auf Deutsch ja loimme kontakteja tämän vuoden saksaa puhuviin vaihto-opiskelijoihin. Keskiviikkona kävimme juoksuttamassa opiskelijoita kaupunkisuunnistuksessa, ja nyt katse onkin suunnattu kohti fuksiaisia, sitsejä unohtamatta. Hieno syksy tiedossa kaikin puolin! 

Mm. tämä löytyi proffalle annetusta Suomi-ikävä-pakkauksesta.
Haluan toivottaa kaikille ablautlaisille, niin uusille kuin vanhoille, erittäin antoisaa ja mahtavaa syksyä. Opiskelkaa, tutustukaa uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea, nauttikaa! Muistakaa myös se, että opiskelijaelämä koostuu kahdesta osasta; opinnoista ja opintojen ulkopuolisesta toiminnasta. Ablaut tarjoaa monenlaista tekemistä opintojen ohelle, joten kannattaa välillä vilkaista Ablautin Facebook-sivuja, blogissa olevaa tapahtumakalenteria tai vaikkapa perinteistä ilmoitustaulua. 


Humpalla nähdään!

Mira 
Puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti