torstai 10. syyskuuta 2015

"Missä logo?"


Hallo! 

Kurkistin tänään Ablautin palautelaatikkoon, jonka löydät muuten sieltä alakerran ilmoitustaulun edessä olevalta pöydältä, ja huomasin laatikkoon tulleen lappusen. Lappunen saikin hallituksemme kiireen vilkkaa hääräämään lapusta löytyneen kysymyksen äärellä. Kysymyksenä oli nimittäin "Missä logo?", ja allekirjoittaneen täytyy myöntää, että ajatteli vastauksen kuuluvan "ei missään". Väärinpä olisin vastannut. Varapuheenjohtajamme Anni osasi valaista tietämätöntä kertomalla, että Ablautin logona toimii haalarimerkistäkin löytyvä punainen kuva kahdesta kädestä pitämässä oluttuoppeja, eli Zum Wohl-merkin kuva. Itse olisin veikannut pikemminkin jo valikoimasta poistunutta "Achtung, Ablaut feiert"-merkkiä. 


Nykyinen logomme siis vasemmalla olevien haalareiden ylin merkki.
Koska logomme oli osin hallituksellekin jo unohtunutta tietoa, päätimme pistää pystyyn logokilpailun! Olisi nimittäin mukava saada meille uusi logo, sellainen ablautmainen. Oluttuopit toki sopivat germaaniseen elämään kuin nenä päähän, tai pikemminkin kuin tuoppi käteen, mutta jotain uutta olisi kiva saada. Miten kilpailu siis toimii? Se on hyvin yksinkertaista!

Päästä taiteellinen puolesi valloilleen ja suunnittele mielestäsi sopiva, uusi logo rakkaalle ainejärjestöllemme. Lähetä piirtämäsi ehdotuksesi joko sähköpostitse ablautry(at)gmail.com tai sujauta ehdotus ilmoitustaululla olevaan kirjekuoreen lokakuun 31. päivään mennessä. Piirroksen ei tarvitse olla ns. painovalmis, myös luonnokset käyvät. 

Logokilpailun voittaja paljastetaan kevätlukukauden alkajaisiksi. Voittajalle on luvassa pieni palkinto.

Onnea ja menestystä logokilpailussa!


Mira
Puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti