tiistai 7. huhtikuuta 2015

Hallituksen esittely, varapuheenjohtaja & tiedotusvastaava

Hallo!

Olen Anni Korpiluoma, viidennen vuoden saksan kielen ja kääntämisen opiskelija. Hallituksessa on menossa yhtä mones vuosi. Aiemmin olen toiminut sopona, kopona ja kääntäjävastaavana, ja nyt toista vuotta tiedotusvastaavana sekä ensimmäistä vuotta vpj:nä. Kokemusta on siis kertynyt lähes kaikista hommista. Ikääni en viitsi tähän edes kirjoittaa, alan olla jo vanhuskaartia verrattuna muuhun hallitukseen :D

Joensuuhun tulin opiskelemaan Mikkelistä vuonna 2010. Alun perin halusin opiskelemaan englantia, mutta koska en päässyt, valitsin kakkosvaihtoehdon eli saksan. Sivuaineita minulla on useampia: ruotsi, kauppatieteet sekä yrittäjyysopinnot. Lisäksi olen jo saanut valmiiksi opinnot käännöstieteessä sekä suomen kielessä.

Vapaa-aika kuluu liikunnan parissa, viime aikoina ei kuitenkaan ole ollut niin paljon aikaa harrastaa kuin haluaisin. Minulla on vähän paha tapa hamstrata liikaa opintoja, niin myös tänä keväänä. Kohta onneksi helpottaa :) Kesällä olen lähdössä kielikurssille Tukholmaan, sitä odotan jo innolla! Valmistua aion joskus hamassa tulevaisuudessa, katsotaan sitä sitten.

Voi olla, että tämä ei myöskään ole viimeinen vuosi hallituksessa, katsotaan.

LG
Anni

Kuva on Münchenistä, keväältä 2013. Olin lukuvuoden 2012-2013 vaihdossa Potsdamissa, ja tehtiin monia reissuja vuoden aikana, yksi niistä suuntautui Müncheniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti