maanantai 15. syyskuuta 2014

Syksyn ohjelmaa

Hallo!

Opiskelut ovat alkaneet ja kaikki palanneet Joensuuhun. Opiskelukiireiden lomassa on jo ehtinyt ja ehtii nauttia myös ainejärjestötoiminnasta :) Meillä on tänäkin syksynä tulossa kaikkea kivaa ohjelmaa, joita ajattelin nyt listata tähän.


Ihan uusi "ohjelma" Ablaut treibt Sport on alunperin Miran keksimä, ja yhdessä pyrimme tätä toteuttamaan :) Eli Ablaut ry haluaa tarjota jäsenilleen mahdollisuuden liikkua hyvällä fiiliksellä ja tutustua samalla eri vuosikurssilaisiin. Treenaamme kerran viikossa keskustan ulkoliikuntapaikoilla! Lajitarjonta pyritään pitämään laajana, ja uusia lajeja otetaan toiveiden mukaisesti kokeiluun. Syksyllä on tiedossa mm. jalkapalloa, koripalloa, lenkkeilyä, lihaskuntoa ja jopa yleisurheilua. Tarkoituksena ei ole liikkua veren maku suussa, vaan keskittyä hyvään fiilikseen!

Viime viikolla oli ensimmäinen kokoontuminen, jolloin pelasimme jalkapalloa. Meitä oli paikalla n. 15 eli hyvät pelit saatiin aikaan :) 

Tämän viikon keskiviikkona 17.9. klo 18 alkaen on luvassa keihäskoulua ja yleisurheilua Heidin ohjaamana, Herzlich willkommen! 
Seuraa ilmoittelua facebookissa:  https://www.facebook.com/events/1547772942112112/?fref=ts

Keskiviikkona 17.9. on myös järjestöpäivä, jossa olemme myymässä haalarimerkkejä. Tilasimme keväällä uusia haalarimerkkejä, joten tule ostamaan! :) klo 11-14 @ Carelia

Torstaina 18.9. pidämme fuksiaiset yhdessä Godiksen, Iskran ja Kassoksen kanssa. Jatkobileinä toimivat Praxiksen Back to school -bileet Kerubissa. 

Perjantaina 26.9. on mahdollisuus mennä Carelicumiin opastetulle museokierrokselle. Maksaa 2 euroa eli ei siis kallis :) tarkempaa tietoa on tullut sähköpostiin, ja fb:stä löytyy tapahtuma: 
https://www.facebook.com/events/546845122127824/?fref=ts

Keskiviikkona 1.10. klo 17.00 on Ablautin kokous Auralla.

Tiistaina 7.10. on ISYY:n järjestämä liikuntailtapäivä.

Keskiviikkona 29.10. pidämme jälleen yhteiset sitsit Metsäylioppilaiden ja Godiksen (kenties myös Iskran) kanssa. Niistä lisää myöhemmin :)

Lauantaina 15.11. juhlimme 25-vuotiasta Ablautia! :) Näistäkin bileistä tulee lähiaikoina tarkempaa tietoa, mutta pistäkäähän päivämäärä jo kalenteriin. Tiedossa on ainakin hyvää ruokaa ja ihanaa yhdessäoloa. Ja saa laittaa mekon päälle :)

Torstaina 27.11. vietämme Ablautin perinteisiä pikkujouluja. Teema ja tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin. 

Onhan tuossa noita tapahtumia. Toivomme, että osallistutte mahdollisimman moniin, mutta etenkin vuosijuhlia suosittelemme! Niitä sattuu usein vain yhdet omalle opiskeluajalle. 
Kysymyksiä ja ehdotuksia saa laittaa sähköpostiin, facebookiin tai tulla kokoukseen kertomaan :)
Mukavaa syksyn alkua!

LG
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti