maanantai 17. helmikuuta 2014

Kevään tapahtumia

Hallöchen! :)

Kokouksessa puhuttiin kevään tapahtumista ja yritettiin suunnitella jotain uuttakin niiden perinteisten lisäksi. Tiistaina 25.2. kokkaamme kilpaa Norssin kotitalousluokassa ja sinne ovat erittäin tervetulleita niin vanhemmat kuin uudemmatkin opiskelijat. Kokkailu on aina kivaa, ja voittajille on myös luvassa palkinto. Willkommen!

14.-16. maaliskuuta osallistumme Germanistipäiville, jotka tänä vuonna ovat Oulussa. Olisi erittäin kivaa, jos saisimme ison porukan kasaan, sillä siellä on aivan varmasti huippua! :) Aivan loistava tapa viettää viikonloppu eikä hintakaan päätä huimannut, joten mukaan siis vaan.

Jos Germanistipäivät ei kuitenkaan nappaa tai rahapula iskee, niin Joensuussa järjetestetään samana viikonloppuna kääntäjäopiskelijoiden SKÄL-päivät. Linkki fb-tapahtumaan on alla ja lisää tietoa löytyy myös viimeisimmästä Ablautin sähköpostista.

https://www.facebook.com/events/495675483874112/

Huhtikuun alkupuolella luvassa on sitsit!! Yhdessä Godiksen, Iskran ja Metsäylioppilaiden kanssa. Näitä bileitä et halua missata! Vielä ei ole tiedossa tarkempaa ajankohtaa tai teemaa, mutta seuraa blogia, sähköpostia ja facebookia pysyäksesi ajan tasalla :)

Myöhemmin huhtikuussa on sitten luvassa vapputapahtumat, mm. 8-appro ja vappupiknik.

Tässä kaikki tällä erää, mukavaa viikkoa!

LG
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti