keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Vuosikokouksen kutsu

Laitanpa tähän nyt samaan syssyyn vuosikokouksen kutsun.

Hallo hallo!

Uusi lukukausi ja uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin, ja se tarkoittaa myös sitä, että on aika Ablautin hallituksen uudistamisen!

Keskiviikkona 29.1 klo. 16.00 on Ablautin vuosikokous kahvila Aurassa. Nyt jos koskaan on siis mahdollisuutesi lähteä mukaan hallitustoimintaan, sillä muutama hallituskonkari on väistymässä pois ja tarvetta uusille hallituksen jäsenille ON! Kaipaamme uutta verta ja uusia ideoita! Jos haluat päästä vaikuttamaan asioihin ja tapahtumiin, NYT ON MAHDOLLISUUTESI! Hallitustoiminta ei kuitenkaan kamalasti vie aikaasi (kokous kerran kuukaudessa, plus joku nakki hoidettavana n. kerran kuukaudessa jos silloinkaan), mutta siitä saa paljon: uusia kavereita, uusia kokemuksia, täytettä cv:hen ja HOO, jopa opintopisteitä! Mitä siis enää odotat? Eikun mukaan vaan joukkoomme iloiseen (ja hieman hulluun!)

Panostamme vielä erityisesti kaikkiin halukkaisiin hallituslaisiin + muihinkin jäseniin, ja tarjoamme kokouksessa herkkua ja kahvia/teetä/kaakaota kaikille! Köyhä humanisti, tätä et voi missata

Nähdään siis keskiviikkona 29.1 klo. 16.00 Aurassa! Jos jokin mietityttää tai haluat kysellä hallitustoiminnasta yms, tule rohkeasti kysymään!

♥: pj Elisa Lempiäinen + muu Ablautin hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti