keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Hallo!

Onpas taas jäänyt tää kirjotteleminen, kaikilla hallituslaisilla on tainnut olla kiireitä koulurintamalla... Kuka suorittaa opeharjoitteluita, kuka kirjoittelee kandiaan, graduaan, sivuainetutkielmaansa.... Ollaan me edes jotain saatu hallituksessa myös Ablautin hyväksi tehtyä. Joulukuussa Ablaut oli esim. pitämässä narikkaa yliopiston kuoron joulukonsertissa. Kovasti ollaan myös mietitty tälle keväälle ohjelmaa aina leipomisillasta bileiden järjestämiseen.

Lisäksi tilailtiin pari uutta haalarimerkkiä, joiden hinnasta ei olla vielä ihan päästy yhteisymmärrykseen. Laitan tähän nyt niiden kuvat. Hinnat päivittyy sitten, kunhan ne saadaan päätettyä. :)

 Joo, eli eka merkki on ainakin mun uus ehdoton suosikki: Itä-Saksan yliopisto UEG. Merkki sai innoituksensa meidän omien Germanistipäivien aikoihin. Schatzmeisterimme Vellun käsialaa on tämä merkki, joka mukailee myös oman yliopistomme UEF:n haalarimerkkiä.Toinen merkki on der Fuchs -Fuksi. Ja tämä merkki on jäsenemme Henriikan ideoima. (korjatkaa jos muistin väärin) Ja merkki ei ole siis ainoastaan Fukseille suunniteltu, vaan myös vanhemmat opiskelijat voivat sen ostaa. Merkin hienoutena nimittäin on se, että sanan fuksi perään lisätään tussilla oma fuksivuosi. :)


Tammikuussa tapahtuu vielä Ablautin riveissä hallituksen vaihtuminen. Hallitukseen aukeaa paikkoja, kun vanhat konkarit siirtyvät eläkkeelle (lue:kirjoittamaan gradua). Itse lukeudun näihin, eli ainakin vpj:n ja tiedotusvastaavan paikat aukeavat. Ja onhan se jo aikakin saada hallitukseen vähän uutta verta. :)

Hallituksessa oleminen on antanut ainakin itselle hirmu paljon: ihan parhaita hallituskamuja, uusia tuttavuuksia muista ainejärjestöistä, kokemuksia ja mahtavia muistoja. Ikävä tulee ehdottomasti meidän vielä nykyistä hallitusta, koettiinhan me germipäivien järjestelystressit jne. yhdessä. Niitä toilailuita on sitten kiva muistella vanhana kiikutuolissa. ;)

Näihin sanoihin ja tunnelmiin
<3 Henna, vpj & stasimeister

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti