keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Se on vihdoin täällä!

Sitä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Siitä on nähty painajaisia, unelmoitu ja stressattu. Eli huomenna se siis vihdoin tapahtuu, Suomen germanistit kokoontuvat Joensuuhun viettämään über railakkaat Germanistipäivät!! Hallitusta jo ihan jänskättää, ja pidetäänkin tänään vielä hallituksen "panikointi"kokous. Käydään kaikki asiat vielä kertaalleen läpi ja käydään läpi hallituksen "ERINÄISEKSI"-nimetty ohjelmanumero. Huomenna siis selviää kaikille, niin germanisteille kuin blogin lukijoille, mistä oikein on kyse. ;)

Mitäs muuta meille kuuluu? Noh, korviini on kantautunut kyselyitä siitä, että miksi Ablautilla ei enää ole "kunnon" nettisivuja, pelkkä blogi vaan. Nytpä on asiaan tulossa muutos. Väsäilen nimittäin parhaillaan ihka uusia ja über hienoja nettisivuja Ablautille. Blogi ei katoa mihinkään, vaan jatkamme hallituksen kanssa avautumista myös täällä. :D  Tarkoitus olisi julkaista nettisivut huomenna.

Huominen on muuten oikein kunnon julkaisuiden päivä, sillä Ablaut tekee yhteensä kolme julkaisua. ERINÄINEN avautuu kaikille, Germanistipäivien virallinen haalarimerkki (joka on tähän mennessä ollut "huippusalaista" tietoa) näkee päivänvalon ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä avautuvat nuo Ablautin uudet nettisivut. Huomista kannattaa siis TODELLAKIN odottaa, kuin kuuta nousevaa.

Tänne blogiin ilmestyy mahdollisesti huomenna tunnelmakuvia tai tunnelmointitekstiä, mikäli kiireinen hallitus vain ehtii viideksi minuutiksi hengähtämään.

<3 Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti