torstai 24. tammikuuta 2013

Esittely: sihteeri ja liikuntavastaava

Heippa! Tällä kertaa esittäytyy sihteeri ja liikuntavastaava eli Mira. Olen 20-vuotias, opiskelen toista vuotta, ja Elsan tavoin minustakin tulee opettaja jonain kauniina päivänä. Saksa on siis pääaineena, ruotsi ja opettajan pedagogiset sivuaineena. Enkkua olen koittanut saada sivuaineeksi tsiljoona kertaa, mutta ilmeisesti minua ei ole tarkoitettu enkunopeksi. Kolmannesta kielestä olen siis haaveillut, mutta kyllähän noi kaksikin riittää. Opiskelun ohella treenailen suht ahkerasti, joten Ablautin virallinen zumbaaja-titteli aka liikuntavastaava sopii minulle erittäin hyvin! Itseasiassa zumba ei kuulu minun lajeihin, ihme kyllä. Laitoin tuossa kuukausi sitten tilaukseen Schwarzenegger-lihakset, joten eiköhän ne Germipäiville ehi tulla! ;) Kuva on viime vuodelta, oltiin juuri saatu haalarit ja ollaan kaverin kanssa lähössä ekoihin haalaribileisiin. Minun "tavaramerkki", eli vasemmassa kädessä olevat korut näkyy tuolta jos oikein tihrustatte. Ne ovat olleet minun kädessä jo parisen vuotta, enkä varmaan saisi niitä pois muutakuin leikkaamalla. Jokasella korulla on oma tarinansa, mutta enpä ala nyt kertoilemaan, menis muuten koko yö!

Kotosin olen vähän sieltä sun täältä, joten minun suusta kuulee aikamoista murresekamelskaa. Olen syntynyt Oulussa, asunut kolme vuotta Porissa ja kuusi Lohjalla. Etelän kaverit nauraa aina minulle kaksoiskonsonanttien takia, täällä ne taas nauraa minulle minun oulun murteen vuoksi. :D Koska olen asunut eri puolilla Suomee, halusin vähän nähä tätä susirajan meininkiä, joten tulin tänne. Päivääkään en ole katunut! En ole myöskään katunut sitä, että lähdin Ablautin toimintaan mukaan. Fuksivuotena en jostain syystä tajunnut lähteä, mutta viime syksynä tuutoroinnin ja sopo-sijaisuuden myötä innostuin toiminnasta. Sihteerin toimi sopii minulle kyllä tosi hyvin; olen aina kirjottamassa kaikkea mahdollista ylös. Germipäivillä en ole ennen ollut, joten niitä ootan jo innolla!

Voisin jatkaa itestäni kertoilemista pitkään, mutta kerrottakoon vielä sen verran, että diggailen suunnistamisesta, kuvailusta (laadusta en sano kyllä mitään :D), Bones-sarjasta ja Cro:sta. Cro on tällä hetkellä täyttä rakkautta, tosin kämppiksillä menee varmaan jo hermot saksalaiseen räppiin!  Suunnitelmissa on lisäksi lähtee vaihtoon Sommersemesteriksi. :) Siinä ne kaikki tärkeimmät varmaan olikin.


<3: Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti