torstai 24. tammikuuta 2013

Esittely: pj

Fuksivuoden vappuaatto ja ilmainen hotelliyö..
Tosiaan, hei taas kaikille! Aionpa tässä esitellä itseäni pikkuisen. Eli olen Elisa, mutta kaikkipa oikeastaan minua Elsaksi kutsuvat, joten kutsu sinäkin :D
Olen 22-vuotias saksan pääaineopiskelija. Sivuaineina minulla on ranska sekä opettajan pedagogiset, eli työttömyys, here I come! No ei, kai niitä jotain töitä joskus löytyy.. Nyt on menossa kolmas opiskeluvuosi, jäljellä vielä luultavasti kaksi, vaihdot nimittäin molemmat suorittamatta. Kandiakin pitäisi nyt alkaa vääntää, ja voin kertoa että ei oikein innosta..
Tosiaan, ennen taisin olla kovakin bilettäjä, sillä tuo kuvakin on vielä niiltä ajoilta, kun valkovenäläiset maistui ja tanssijalka vipatti. Kuvassa olen Sokos Hotel Vaakunassa, jossa sitten vietettiin Heidin ja Annin kanssa ilmainen hotelliyö, kiitos Heidin S-ryhmään liittymisen ja etuseteleiden :D Voe niitä aikoja..
Nykyään olenkin rauhoittunut, ja aika menee opiskellessa ja baareissa tanssiminen on muuttunut jumppasalissa hikoilemiseen, eli nykyään elelen hieman terveellisempää elämää :D Ablautin hallituksessa olen ollut fuksivuoden keväästä asti, ja toimin tapahtumavastaavana aina tähän kauteen asti. Viime syksynä olin myös tuutorina, mutta jotenkin koko tuutorointi meni minulta ohi, sillä jäinpä heti toisena koulupäivänä auton alle, ja parantelinkin kankkuani sitten muutaman päivän (btw, reidessäni on VIELÄKIN mustelma kyseisestä kolarista!) :/
Tällanen metallista tykkäävä tyttö mie oon, ja ainii tärkeinhä miult melkei unohtu: mie oon Etelä-Karjalan tyttölöit, iha niiku ol sotamies Sus Etelä-Karjalan poikii! Miu kanssai jos sie alat haastelemmaa, ni äkkiä sie huomaat et miul kyl juttuu riittää ja et miul on hirmu mukava murre! Sit hyö kaik nauraat sille ku mie kuhun koiraaki et "hää". Iha normaalii se miust o, hää mikä hää!
Joo, nyt taisin liikaa innostua :D Eipä miul muuta. Moro!

<3: Elsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti